O našoj kompaniji

ISKUSTVO. KVALITET. POVOLJNOST

Mi stvaramo tvoj idealan dom

Znamo, sve kreće od doma i uvek se njemu vraćamo.
Zato Vujić Company koristi vrhunske materijale i najsavremenije proverene sisteme gradnje u Požarevcu i okolini.

Vujić Company je porodična kompanija sa preko dvadeset pet godina iskustva na domaćem tržištu i zavidnim rezultatima u građevinarstvu. Danas našu firmu vodi TREĆA GENERACIJA PORODICE VUJIĆ.

Mi gradimo mesto gde stvarate uspomene za ceo život

preko 25 godina uz vas

ZAŠTO KUPCI BIRAJU VUJIĆ COMPANY

Mi brinemo o svojim kupcima

VISOK KVALITET

Biramo samo proverene saradnike i koristimo materijale visokog kvaliteta. Ponosni smo na uspešnu saradnju koju godinama razvijamo sa našim pouzdanim partnerima.

KONKURENTNE CENE

Naš zadatak je da obezbedimo za vas visok kvalitet po povoljnim cenama. Obezbedili smo od proverenih dobavljača i proizvođača popuste samo za vas, a naša prednost je to što mi proizvodimo svoju sopstvenu stolariju.

VIŠEDECENIJSKO ISKUSTVO

Tri generacije porodice Vujić uključene su u stvaranje vašeg novog doma kako bi bio savršen. Svi članovi ulažu maksimum svog znanja, iskustva i rada da doprinesu razvoju gradnje, boljoj prodaji i većem zadovoljstvu kupaca.

IMA LI IŠTA LEPŠE NEGO KAD ZANAT POSTANE PORODIČNA TRADICIJA

Naša priča o privatnom preduzeću Vujić počinje pre više od 25 godina.

Naša firma, Vujić Company, porodična je firma sa dugom tradicijom koja ulaže sve napore da osavremeni i modernizuje vaš savršeni kutak za život.

Sve je počelo još 1992. godine. U srcu Braničevskog okruga, u selu Smoljinac, svi su čuli za čuvenog kovača Vujića. Po ceo dan se iz radionice čuo zvuk kako izrađuje kovane kapije i ograde.

Ova čuvena po kvalitetu kovačka radionica bila je članovima naše porodice polazna tačka i motivacija za dalji napredak i proširenje porodične firme. Porodičnu tradiciju bavljenja kovačkim zanatom nastavili su njegovi naslednici. Unapredili smo proizvodnju, kupili novije mašine i proširili firmu na Požarevac. Otvorili smo još 1995. godine prodavnicu aluminijumske, a kasnije i pvc stolarije. Mnoštvo je stambenih objekata u Požarevcu i okolini u koje je ugrađena upravo stolarija naše porodice Vujić.

Vođeni vizijom i željom za kvalitetom, uz razumevanje potreba modernog života i potreba tržišta za savremenim stambenim objektima, svoje poslovanje smo kroz našu porodičnu kompaniju Vujić Company proširili i usmerili na izgradnju stambenih, stambeno – poslovnih i poslovnih objekata. Radovno ulažemo u unapređivanje znanja i sredstava kako bismo pratili sve zahteve savremenog građevinarstva. Danas našu firmu vodi treća generacija porodice Vujić.

KAKO STVARAMO VAŠ IDEALNI DOM

TRUDIMO SE DA PROŠIRIMO, UNAPREDIMO SFERE NAŠEG POSLOVANJA I ISPRATIMO NAJMODERNIJE ZAHTEVE GRAĐEVINARSTVA.

Naša maksima je – KVALITETNA, MODERNA, LEGALNA I POVOLJNA GRADNJA.

Danas Vujić Company posluje kao investitor gradeći nove objekte, renovirajući i obnavljajući postojeće. Garantujemo uspešnu realizaciju projekata svih vrsta po sistemu “KLJUČ U RUKE”. Neprestano investiramo u proizvodnju i nove tehnologije jer nam je bitno da postanemo inovativni i dosledni kvalitetu. Svi naši koraci usmereni su ka istom cilju – da ostanemo savremena kompanija koja može da odgovori na najviše zahteve u građevinarstvu.


Sa ponosom možemo da kažemo da je Vujić Company sinonim za izgradnju kvalitetnih i inovativnih nekretnina. Redovno pratimo i primenjujemo u gradnji nove estetske i sadržajne tendencije. Sposobni smo da po najvišim standardima realizujemo sve procese izgradnje. Vodimo računa da naša gradnja bude u skladu sa okolinom i njenom postojećom arhitekturom.

Mi gradimo za budućnost. Vaš osmeh je naš uspeh i preporuka.